dimecres, d’abril 23, 2008

... i van 500!

Avui toca un post curtet. Primer que res perquè és Sant Jordi i, per tant, millor fer una mica de festa. Però també perquè aquest és el post número 500 del centpeus i, mira, els números rodons fan gràcia i sempre serveixen per fer una mica de celebració. A més, ha anat d’un pèl que no faig celebració doble, perquè calculo que demà el comptador arribarà a les 100.000 visites. Cal dir que això, a més de ser un altre motiu de celebració, em té ben al·lucinat. Són moltes visites per aquest racó dedicat a parlar de ciència. Però a hores d’ara d’aquest món dels blogs ja m’ho puc esperar quasi tot.

Per tant, una vegada més em permetreu que us agraeixi a tots els que passeu per aquí, als que deixeu comentaris, als que llegiu en silenci, als que encara teniu blogs en actiu i també aquells que un bon dia van aturar-lo o simplement van desaparèixer.

I res. Bon Sant Jordi. Que tingueu tots molts llibres i moltes roses.

21 comentaris :

Joan ha dit...

Moltes felicitats Dani. Desitjo que puguem celebrar molts més números rodons d'aquest blog. En realitat, ens hem de felicitar també els que hi entrem cada dia doncs per nosaltres sí que és un autèntic regal. Feliç San Jordi per a tots!

Carquinyol ha dit...

uala... 500 !! Moltes felicitats !! Té molt de mèrit això teu, un bloc dedicat a la ciència que ens té a tots enganxats. Això si, t'haig de confessar que, al meu cas, no pas tant pels temes que toques sinó com ho contes !!

Als 5000... tots calbs ? ;)

Anònim ha dit...

Enhorabona, Dan.

Això ho hem de celebrar, oi? Hmmmm m'agraden les "Corinitas".

Salut!

somrialla ha dit...

moltes felicitats i gràcies per compartir els teus coneixemets amb nosaltres. te conec des de fa menys de 100 posts i espere no perdre'm ningú dels pròxims 500. salutacions

nephew ha dit...

Ja 500! com passa el temps! I pel comptador es veu l'interès que té la gent per la ciència! Felicitats i per molts posts més!

Anònim ha dit...

Enhorabona! El nombre de visites no t'hauria de sorprendre. La feina ben feta, com la que fas tu, té recompensa.

Arreveure!

sants ha dit...

Moltes felicitats Dan!!!

Si vols arribar avui als 100.000 em sacrificaré i entraré i sortiré sense parar tot el dia!! ;P és broma... no et cal, la gent ja entra per sí sola per lo interessant, ben explicat i fantàstic del bloc!

et veus amb forces per continuar?! digues que sí!!!

Anònim ha dit...

Dan, moltes felicitats per la feina feta. 500 posts són un llaaaarg cami, sobretot uns posts treballats i interessants com els teus. Espero que en vinguin molts més per jo tenir lectura per molt de temps (je, egoista que és una !)

Els del PiT ha dit...

Felicitats de part d'un que acaba de venir a parar al teu bloc i buff! quina feinada. T'inclouré al meu per poder anar llegint els teus posts, vells i nous.
Salut!

miquel ha dit...

Felicitats, Dan! És un plaer llegir els teus posts. Bona Diada!

Llum ha dit...

Ei, moltes felicitats!!! 500, ja? Déu n'hi do quantes coses ens has explicat!!!

Si jo vaig fent f5, f5, f5... augmenta el número de visites? Vaig a provar... Ei, sí que funciona!!! Mmm... Si tothom ho fes, potser arribaries a 10000 visites avui :-D

Bon sant Jordi!!! Avui no deus estar signant llibres enlloc, no? :-D

Alasanid ha dit...

Bé, el meu ja me'l va signar ^^

Felicitats pels 500. Ahir m'hi vaig fixar en això de les 100.000 vaig pensar que ja et faltava poquet.

Te'n queden poc més de 200, crec que ho aconseguiràs.

Anònim ha dit...

Ostres, Dan, 500!!

De totes formes, el que per mi té més mèrit és que facis posts cada dia, això sí que és difícil. Cada dia un, i cada dia bo.

Moltes felicitats!!

Una abraçada :)

Pep ha dit...

Felicitats Dani.

Pep.

Laia ha dit...

Moltes felicitaaaats ^^ Abans d'arribar als mil ja podràs fer un altre llibre!!! :D

Anna ha dit...

moltes felicitats! i no dic res més per no repetir-me, perquè et diria el mateix que tots els altres, sobretot que en pd40!

Joana ha dit...

Felicitats i gràcies, per compartir tant com saps amb persones disposades a apendre...
Petonets

Dan ha dit...

Ei! Moltes gràcies a tothom!!!

Palimp ha dit...

Moltes felcitats!!!

Y a seguir así.

Anònim ha dit...

Doncs enhorabona.

No fa gaire que vaig conèixer el teu bloc, però em va sorprendre molt la freqüència en què editaves, sobretot tenint en compte la temàtica d'aquest. Pensava que potser eres un equip de gent.

500? Doncs déu n'hi do.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats i gràcies per tot el que comparteixes amb nosaltres.
Una abraçada
Carme