divendres, de novembre 18, 2005

Dietes menjagreixos?

Avui he sentit parlar de una dieta a base de "alimentos que adelgazan" ja que tenen "calorías negativas" i per tant “queman más calorías que las que suministran al organismo. Mientras más se consumen, más grasas queman. Estos alimentos con calorías negativas se transforman en energía y no en grasa”.
Fantàstic. D'entrada, el concepte de calories negatives es, simplement, una ximpleria. I, en realitat tots els aliments es converteixen en energia a més d'una mica de "restes" i si sobra un xic, en greix. Però això sembla que no cal esmentar-lo. I segur que hi haurà qui s'ho creurà. Comprarà la dieta, se la cruspirà uns dies i després assegurarà que s'ha aprimat! Potser després matisarà que no, que no s'ha aprimat gaire... però que coneix un amic que si que es va aprimar!
Quina mania amb les dietes! Tant fàcil que es fer uns pocs números! Si mengem un kilet de menjar al dia (incloent esmorçar, dinar, sopar i pica picas), vol dir que menjem 365 kg de menjar a l'any. Mes de tres tones en deu anys!! Aixo es el que entra per la boca. I, malgrat tot, en deu anys tampoc ens varia tant el pes. Per tant, les dietes han de ser ben poc efectives per aprimar.
Caldrà buscar un altre sistema.
Però tant se val. Tothom coneix algú que amb la dieta de ...... va perdre un grapat de kilos.

6 comentaris :

estranya ha dit...

Ei! Al final t'has decidit a crear un blog! En fi, jo no tinc res a dir sobre el tema, jo no hi entenc massa, però benvingut a la blogosfera :-)

Dan ha dit...

Ostres! Que ràpida!
Si noia. AL menys ho probo. A veure quan dura aixo.

estranya ha dit...

Home, si em poses un link i hi accedeixes, jo veig que tinc un link nou i em pica la curiositat. I va donar la casualitat que acabava d'arribar a casa. Per això vaig anar tan ràpid...

Dan ha dit...

Sera casualitat, pero ja ningú et treu l'honor (si es que ho es) de ser la primera visitant del meu blog. Aixo queda per a la posteritat.
:)

estranya ha dit...

Jeje, doncs sí, he sigut la primera :-)

Per cert, tu treballes els diumenges????????????

Dan ha dit...

Normalment no... Pero de vegades no hi ha mes remei.