dimecres, de febrer 17, 2010

La presentació

Doncs finalment ahir varem fer la presentació del llibre. La veritat és que m’ho vaig passar molt be. Durant una estona no sabia on amagar-me, mentre el Jordi i en Carquinyol anaven deixant anar floretes del llibre, però va venir força gent, companys del laboratori, i vells coneguts del món dels blogs, com en Brioxet i la Fraggle, l'Alasanid, la kika, en PD40, la Nica i no se si m’en deixo algun més. També vaig conèixer en persona blogaires que, fins ahir, únicament coneixia pels seus escrits. Ara ja puc posar una cara real a l’Alepsi, la Laia o la Rita, a més de la Júlia.

He de dir que en carquinyol va estar brillant en el seu paper de presentador. Espero no haver-lo atabalat molt amb tot això i vull deixar constància del meu agraïment.

Durant un moment semblava que tindríem un problema de cadires, però a la llibreria ja són veterans i de seguida ho van solucionar. A sobre al final ens van oferir un glopet de moscatell, que sempre és un detall.

Al final vàrem acabar com sempre, prenent unes cervesetes amb l’Anna, en PD40, l’Alepsi i l’Alasanid, a més d’uns quants companys del laboratori.

Tot plegat, una vetllada ben aprofitada.

Aquí, autor i presentador comentant si el SFM pot afectar els sistemes simpàtic i parasimpàtic gràcies a un aigua amb memòria


Ja a la "taula d'operacions", amb en Jordi, l'editor (el jefe) prenent posicions.


13 comentaris :

Carquinyol ha dit...

Ara que els sistemes simpàtics, parasimpàtics, empàtics, apàtics, antipàtics i *pàtics diversos funcionen amb un rang de valors de paràmetres dintre de la normalitat puc dir que em va encantar fer-te la presentació i voldria agraïr-te l'oportunitat que em vas brindar per a fer-ho.

Tot i que per culpa d'una inesperada Crisi de l'Anell em va passar com a Frodo i vaig haver de sortir de ruta va ser agradable veure de nou a en pd40 (aquest noi està com sempre o més vital i tot), a l'Anna (aquesta noia està també com sempre o més maca i tot) i conéixer a l'Alepsi, l'Anna i la Kika (elles no sé si estan com sempre o no però ja ho comprovaré quan presentis el pròxim llibre!).

Matgala ha dit...

Quina llàstima no haver-hi pogut anar (altre cop!)

Hauràs d'escriure un altre llibre, a veure si finalment... :-D

Nica ha dit...

Va ser tot un plaer escoltar-vos i reveure´t Dan, que ja en tenia ganes!!! Estava tan a gust a la presentació que se´m va fer massa curta i tot, i en arribar a casa vaig començar a devorar literalment el llibre i em vaig quedar amb mocs del refredat (tema bastant útil en aquesta època, per cert). També va ser fantàstic conèixer el Carquinyol i posar-li una cara, així com escoltar les paraules paraules memorables d´en Jordi i les seves alusions espinàtiques. Tot plegat memorable!

Alepsi ha dit...

Un plaer tremenduuuu!!!! :D

Va ser fantàstic conèixer-vos a tots dos, a més d'altres blocaires que no coneixia... i retrobar-me amb gent que feia molt de temps que no veia!

Dan, escriu més ràpid i presenta més llibres, jo et diria un per trimestre, més o menys. Així tenim excusa per a retrobada i cervesa! xDDD

Per cert, molt bon domini dels sistemes simpàtics, senyors. Em trec el barret!! ;)

Salvador Macip ha dit...

Sembla que va ser tot un èxit! Llàstima que m'ho vaig perdre. Felicitats!

Clidice ha dit...

veus com no feia tan mal? :) me n'alegro que anés tot molt bé :) Felicitats!

Rita ha dit...

Va ser una presentació molt amena i simpàtica. Se'm va fer curta i tot! Celebro haver-te conegut, Dan, i em sap greu que el carquinyol tingués tanta pressa en marxar perquè em vaig quedar sense poder-lo saludar.

Francament, m'ho vaig passar molt bé. A veure si et poses amb el proper ja... ;-)

Fina ha dit...

Enhorabona!

Laia ha dit...

Ho vau fer molt i molt bé, nois!!!! A mi em va encantar!!! :-)

Una mica més de pressió no us farà pas mal o sigui que... a escriure, a escriure!!! ;-)

Una abraçada!

J ha dit...

M'hagués agradat molt venir. A veure si en la propera ...

Salut i felicitats!

Júlia ha dit...

Tenint en compte que la primera cosa que faig cada dia en encendre l'ordinador és llegir el Centpeus... Va ser molt emocionant conèixer-te! Molt!

Júlia ha dit...

Ah, per cert, saps què trobo molt a faltar en el llibre?
Els links!! Poder veure les imatges que descrius, els estudis que esmentes, etc...

Amb els llibres electrònics es podria utilizar l'aplicació dels hipervíncles? De ser així, fem un pensament seriós!!
:D

Frannia ha dit...

Enhorabona!! Segur que és un llibre molt interessant. On podem trobar-lo?
Ha de ser emocionant poder coneixer els blogaires. A veure quan veniu a Mallorca i em donau aquest gust. Per cert, tu qui ets? el del jersei taronja?