diumenge, d’octubre 12, 2008

Presentació del nou llibre

Un altre post curtet i en diumenge, però així ja liquido els temes relacionats directament amb el blog i l’autor. Ja heu vist que he posat al costat la portada del nou llibre. Ja ha sortit de la impremta i els propers dies es distribuirà a les llibreries. I als que us faci gràcia venir a la presentació, doncs serà el dia 28 d’octubre (dimarts) a 2/4 de 8 del vespre a la llibreria Ona. (Gran Via Corts catalanes, 654, Barcelona).

(Com sempre, després podem anar a fer unes cervesetes, que sembla ser el segell blocaire per excel·lència.)

15 comentaris :

Matgala ha dit...

Felicitats pel nou llibre!!!

Per cert, n'hauràs de fer un tercer, però amb una condició: cada cop que has fet una presentació d'un llibre, jo he tingut classe fins a les 7 del vespre! I els dimarts, com no pot ser d'altra forma, tinc classe fins a les 7! Llàstima que no sigui el dia de sant Narcís, que és festa!!!

En fi, que moltes felicitats!!! I molta sort amb aquest nou "fill", que segur que és tan interessant com l'altre!

(No, no sóc pilota. Jo les coses bones, si no les penso, no les dic!!!)

Alasanid ha dit...

Aquest matí al veure'l aquí al costat m'he ficat a buscar una mica per sobre si trobava res relacionat amb cap presentació... I no he trobat res.

Dos quarts de 8 és una mica tard però... ja miraré d'anar-hi.

Dan ha dit...

Massa aviat per una... una mica tard per l'altre... És que no hi ha manera de posar tothom d'acord!
:-D

Laia ha dit...

:O :O felicitats pel nou llibre!!! I he mirat el calendari i de moment no tinc res, així que... faig lloc! Creuem els dits i a veure si puc venir!

Anònim ha dit...

Ei, doncs jo surto de classe a les 6! Tractaré de ser-hi! Quina parada de metro és més recomanable? Passeig de Gràcia o Urquinaona? O és un enigma que la ciència encara no ha desxifrat?

Efrem ha dit...

Tens un bloc interessantíssim, permet-me que t'afageixi a favorits! :)

Dan ha dit...

Laia. Vaaaaa a veure si pots venir.

Moz. Doncs jo diria que passeig de gràcia és la més propera. Aquest era fàcil de desxifrar.

efre. Gràcies! Serà un honor.

Anònim ha dit...

Desitjo que la presentació vagi molt bé, però jo no podré assistir, es el que té no viure a la gran ciutat! Però el llibre si que el llegiré, eh!

Anna ha dit...

felicitats pel premi, i pel llibre!

I com que aquest any sóc a Barcelona (sempre presentes a aquesta època, tu), pots tenir per segur que estaré allà, a primera fila, a no ser que hi hagi un cataclisme d'abast mundial! (un de natural, no la crisi :P).

Vallve ha dit...

Té bona pinta el llibre, l'haurem de comprar. Osti, acabo de descobrir que ets l'autor també d'"El secret de l'almogàver". El tinc just aquí al davant meu en la meva prestatgeria. Em va agradar força.

Dan ha dit...

mo. Excuses, excuses... ;-)

anna. Doncs dimarts ens tornarem a veure! Aquesta vegada ja no estaré agobiat per si acabo o no acabo el llibre! :D

vallve. Ostres, has llegit El secret de l'almogàver? Glups!
Me n'alegro que t'agradés!

Jesús M. Tibau ha dit...

felicitats i segur que serà un èxit, perquè a la gent li agrada aprendre d'una forma amena, tal com parles tu de la ciència

Brioxet ha dit...

Doncs jo i la Fraggle no hi faltarem pas!
Feia temps que tenia ganes d'enganxar aquest llibre :-)

Dan ha dit...

jesus. Est molt amable. A veure que tal anirà...

brioxet! Eiii. Em farà molta il.lusió tornar-nos a veure. Ja fa un any de l'anterior trobada, quan anàveu de bòlit amb el pis.

Anònim ha dit...

Ei Dan!!!!!! Quina ilu!!! Encara que no puc venir físicament el dia 28 (m´acabo d´enterar ara mateix de la presentació), et puc assegurar que tindràs la meva entusiàstica presència mental en primera fila :D! Ja estic esperant amb candeletes tenir el llibre a les mans perquè me´l signis en persona, jejeje... per cert que vaig perseguint "Setembre de Passió", no t´escaparàs de dedicar-me´l XD!