dimecres, de novembre 07, 2007

Conspiracions incompatibles!

Que voleu que hi faci. Tothom té, en més o menys grau, algunes facetes amagades, vicis privats, conductes reprovables... i jo també. És superior a mi, però he de reconèixer públicament que m’encanten les teories de la conspiració. No hi puc fer res. Trobo francament entranyables als “conspiranoics”.

I entre totes, les que destaquen per sobre de tot són, sense cap dubte, les referents a la Lluna. Aquells programes, sempre amb música intrigant de fons, en que plantegen serioses dubtes sobre el que s’amaga rere les imatges de les missions Apol·lo els trobo genials, divertidíssims. És fantàstic que es dediquin a estirar de la manta i treure a la llum pública tot allò que algun govern intenta ocultar amb obscures intencions.

L’únic problema amb el que topo de vegades és que no sé per quina conspiració decidir-me. I és que hi ha tant a triar!

Un bon exemple el tinc en el cas de dos dels grans representants “l’altra veritat”. Dos investigadors incansables dedicats en cos i ànima a desvetllar veritats ocultes. El veterà J.J.Benítez i el rabiosament actual Íker Jiménez. (Si us plau: una mica de música misteriosa per donar ambient...)

Tots dos destaquen en el que fan, però com deia, ara em trobo amb un problema difícil. Fa uns anys, al programa “Planeta Encantado” en J.J. Benítez va emetre un reportatge titulat “Mirlo Rojo”. Allà va desvetllar que un alt comandament militar nord-americà havia desvetllat, sempre des del més absolut secret, que els astronautes de les missions Apol·lo havien descobert restes de construccions extraterrestres quan van arribar a la Lluna. És clar, allò hauria tingut un impacte molt gran en la humanitat i es va guardar en secret. Però ell va aportar una gravació en la que podíem veure els astronautes caminant per l’interior de les restes alienígenes.

Fantàstic! Allò podria demostrar que la Terra és visitada regularment per extraterrestres!!

Però, ai! Aquí entra l’altre ídol. L’Íker Jiménez, que al seu programa “Cuarto Milenio” també a presentat un altre reportatge demolidor per l’obscurantisme de les autoritats de l'època i els seus successors que han mantingut el secret. En realitat el que passa és que mai van anar a la Lluna, que tot va ser un frau filmat a uns estudis de televisió propers a Las Vegas. Aquí també tenim anàlisis de les imatges, gravacions que s’havien mantingut ocultes i en secret, misteriosos moviments dels homes dels serveis secrets americans...

El problema, evidentment, és que les dos conspiracions no poden passar simultàniament! Si van trobar restes extraterrestres a la Lluna, vol dir que hi van anar! I si no hi van anar, no podien trobar res de res! Quina conspiració he de creure? Potser la que mostri les imatges més borroses? Ja se sap que una bona fotografia d’un astronauta a la Lluna no es pot considerar una prova de res, però en canvi una imatge desenfocada i amb talls ha de considerar-se una prova irrefutable.

A més, al vídeo de la Lluna una veu en off va dient que “esta película jamás fue difundida por NASA”, cosa que indica claríssimament l’interès que tenien en ocultar-ho. Oi?

Bé, potser es podria acceptar que hi ha una remota possibilitat que la NASA no la mostrés perquè en realitat no en sabia res de la pel·lícula. De fet, la pel·lícula del J.J. Benítez la va fer un tal Ángel Alonso, que treballava per un Estudi d’animació del País Basc (Dibbulitoon Studio S.L.). Un detall que al vídeo “s’obliden” de precisar.

De manera que potser el que passa és que realment no hi van anar mai a la Lluna. Que el que veiem és un muntatge, i el que no veiem és el que ens hem de creure. En tenim una bona prova al programa de l’Íker Jiménez, quan un periodista li va demanar a l'astronauta Buzz Aldrin si juraria sobre la Bíblia que si que havia anat a la Lluna. La resposta va ser fotre un cop de puny al periodista! Això demostra que ocultava alguna cosa, oi?

O potser tampoc. En realitat, el periodista li va demanar que jurés, però després va afegir que si no ho feia era perquè era un covard i un mentider i...

Home! si has anat fins la Lluna i trenta anys després encara et venen amb aquestes, igual jo també em liaria a bufetades. I pel que diuen de vegades de les fotos trucades, ja en vaig parlar una vegada i no hi insistiré. Tot i que suposo que un dia hi tornaré, perquè és que m’encanta la quantitat de ximpleries que es poden arribar a dir. Però de moment seguiré donant-li voltes al meu dilema:

Qui creure? J. J. Benítez o Íker Jiménez? Mai hi van anar? Hi havia extraterrestres?

No ho se, però segur que... la veritat és allà fora.

13 comentaris :

Anònim ha dit...

I qui ens assegura que no formes part de la conspiració i l'únic que vols es despitar-nos... ho juraries a sobre de "blocs de ciència" ??? :P

Jo crec que els dos tenen raó, resulta que no van anar mai a la lluna, però quan van fer la filmació resulta que les ruïnes on van fer-la... eren extraterrestes !!! De fet, era un antic plató que utilitzaven els extraterrestres per gravar sèries de televisió, crec que una és deia Stargate SG1

;)

Lluna ha dit...

Jo també venia a dir-te que te'ls creiessis tots dos, però he fet tard :-)

Jo anava a dir que, abans d'anar-hi, van enviar un satèl.lit a observar la cara oculta de la Lluna. I allà hi van descobrir les bases extraterrestres. I llavors els va agafar por, i van fer tot el muntatge, per no haver-se de trobar amb els extraterrestres. Així que no hi van anar... però sí que hi ha bases a la Lluna!

Anna ha dit...

i jo que em pensava que hi havien anat i prou... ja veig que estic molt desfasada ;P

sants ha dit...

Molt bo carquinyol jejeje!

Està clar que no hi han anat, perquè com diuen els conspiradors, per què no hi han tornat, eh? eh? són boníssims!!!

Dan ha dit...

carquinyol. M'has descobert! Preparat a ser misteriosament abduit un dia d'aquests. Però tranquil que un doble perfecte ocupara el teu lloc de manera que ningú noti res.

Lluna! Ui la cara oculta... Que oculta la cara oculta? Això també és inquietant. Si el que el nom ja ho indica!!

anna. Peró dóna! Com pots pensar que simplement van anar i després ja no hi van tornar.? Per que mai van tornar? Que van veure que els va espantar? O que i amb qui van pactar de no tornar-hi. Tot molt misteriós...

sants. Tot plegat requereix una investigació més a fons. Potser l'Iker i en Benitez són extraterrestres?

Lluna ha dit...

Qui diu que no hi van tornar? Hi van tornar unes quantes vegades, i fins i tot hi van jugar a golf!!!

Anna ha dit...

ara entenc perquè avui el Badiu dels Micacos no funciona... dan, torna'ns el carquinyol autèntic i endu-te aquest ultracuerpo que li ha dinamitat el blog! :P

Anònim ha dit...

Tranquil·la Anna, que en Dan ha encarregat a en Iker i a en Benítez una investigació exhaustiva sobre que li passa al bloc.cat.

Encara que veien de que anava avui el post igual ha estat el Rajoy i el seu cosí :P

Alasanid ha dit...

Ahir estava mirant-me una gravació d'uns astronautes a la Lluna.

Si fa tants anys que no hi van potser és que els han vedat l'entrada o tenen una expulció temporal per deixar-hi pentjades, penjar banderes, llençar martells i com molt bé diu la lluna jugar-hi a golf.

Dan ha dit...

Lluna. Creus que era golf? Creus que la piloteta que es va perdre era una piloteta? Que innocent que ets... (més musica de fons si us plau)
:-D

anna. L'ultracuerpo triga una mica a aprendre. Dona-li un dia i estarà com l'original.

carquinyuol. Ets tu o ets l'altre?

alanasid. Han sigut declarats persones non grates, potser.

Nois. Quin post mes poc seriós que esta quedant avui. Un respecte a les conspiracions si us plau!
:-DDDDD

Martí Cabré ha dit...

Ara fa poc vaig republicar un recull de conspiracions:

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/69106

Dan ha dit...

marti, molt bona la llista. I com Deu mana, la de la Lluna la primera!

Jordi Gonzalez ha dit...

Amb el canvi d'ordinador la vaig perdre ja faig anys però tenia l'adreça on hi havia penjada la contrareplica al cony de declaracions que demostren les fotos de la lluna són falses. I veritablement varen anar.
Però igualment si algú vol creure's alguna cosa se la creurà. Com diu en Manel "Quieres la razón. Te la doy 1000 veces."